Környezetvédelem

A Környezetvédelmi ágazatunk jelentős tapasztalatokkal bír uniós- és hazai jogszabályoknak megfelelő komplex hulladékgazdálkodási rendszerek kiépítésében. Cégünk országos szinten korszerűsíti a települések hulladékgazdálkodási infrastruktúráját és technológiáját az EU egészség- és környezetvédelmi célkitűzéseivel összhangban. Az új rendszerek kiépítése mellett, a meglévő hulladékválogató- és osztályozó technológiák modernizálásával, lakossági hulladékudvarok és komposztálóművek kialakításával, a meglévő létesítmények kapacitásának bővítésével is foglalkozunk.
A felhagyott hulladéklerakók, meddőhányók okozta tájsebek megszüntetése az érintett területek rekultivációjával történhet, melyek megvalósításában szintén részt vállalunk.
Ma, ahogy a világ összes országában, úgy hazánkban is az egyik legfontosabb környezetvédelmi kérdéskör a vízkészleteink minőségének védelme.
A felszíni vizekben és mederüledékben, illetve felszín alatti vizekben és talajban hátra maradt nem lebomló vagy lassan lebomló felhalmozódott szennyeződések felderítése, annak mértékének feltárása, a múltból visszamaradt környezeti károk mérséklése és lehetőség szerinti felszámolása szintén környezetvédelmi tevékenységeink közé tartozik.

Főbb tevékenységi köreink:

Szennyezett területek kármentesítése

Hulladéklerakók létesítése
és rekultivációja