Mészáros és Mészáros Zrt. 

Tevékenységeink

A Mészáros és Mészáros Zrt. piacvezető építőipari vállalatként jelen van a környezetvédelem, az atomenergia, a közmű- és vízépítés, valamint az infrastruktúraépítés területén.

Közműépítés

A Mészáros és Mészáros Zrt. működésének alappillére a közműépítés, az üzletág főként a szennyvízberuházásokkal, a vízi közmű- és gázellátási infrastruktúrával kapcsolatos munkákat foglalja magába.

Vízépítés

A klasszikus vízügyi, illetve mélyépítési munkáink közé az árvízvédelmi töltésekkel kapcsolatos kivitelezések, védképesség növeléséhez kapcsolódó fejlesztések, folyóvizek rehabilitációja tartozik.

Közlekedés

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk út-, vasúti hídépítés és rekonstrukciós munkák területén. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk hazánk közlekedési hálózatának bővítésében.

Környezetvédelem

A Mészáros és Mészáros Zrt. célja, hogy tevékenységével védje hazánk környezeti értékeit, természetes víznyerőhelyeit és termőföldjeit. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a környezetvédelmi és vízépítési beruházásinkat az elérhető legnagyobb szakértelemmel és pontossággal végezzük.

Atomenergia

Magyarország villamosenergia igényének döntő jelentőségét termeli a Paksi Atomerőmű Zrt., amely üzemeltetési idejének hosszabbítása, valamint az új blokk építése számos, a cég alaptevékenységeinek megfelelő feladat jelentkezett az elmúlt évben. Az energetikai projektek különösen nagyfokú odafigyelést, szigorúan ellenőrzött és minőségi munkát igényelnek, így a társaság külön üzletágat hozott létre ezen projektek részére.