Mészáros és Mészáros Zrt.

Bemutatkozás

Építünk, alkotunk, teremtünk

A Mészáros és Mészáros Zrt. 100 százalékban hazai tulajdonú vállalkozásként felel meg a szakmai kihívásoknak. Kiemelten fontos számunkra a munkahelyteremtés, ezáltal megélhetés biztosítása a magyar családok számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hagyományainkat megőrizve professzionális munkavégzést biztosítunk már csaknem két évtizede.

Cégtörténet

A Mészáros és Mészáros Zrt. 2001-ben alakult, azóta is építőipari tevékenységet folytatunk. A kezdeti épületgépészeti munkáinkat magasépítéssel, csatornahálózatok kiépítésével bővítettük

Tanúsítványaink

A hagyományos építőipari értékeken túl kiemelten fontos számunkra, hogy a jelen kor kihívásainak is megfeleljünk. 

Díjaink

Az Építőipari Nívódíj a hazai építőipari szektor legrangosabb díja. Az építményeket komplex módon értékelik, amelyben szerepet kap az általános építészeti és műszaki megoldások mellett a megvalósítás műszaki-technikai színvonala, valamint a beruházó, tervező és kivitelező közötti összhang minősége.

Jövőképünk

Mészáros és Mészáros Kft. meghatározó alapelve, hogy a jövőben is 100 százalékban magyar tulajdonú, piacvezető  mélyépítőipari szereplőként működjön a hazai piacon, nem elfelejtve azt a célkitűzésünket, hogy biztonságos, erős alapokon nyugvó stabil hátteret biztosítsunk munkavállalóink számára.

Ügyvezetői köszöntő

Szeretettel köszöntöm Önt cégünk honlapján, engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalatunk által képviselt értékeket.

Sajtó

Tekintse meg munkatársaink által készített
sajtó -és háttéranyagainkat.

Sajtóközlemények

Fotók

Arculati elemek