Közlekedés

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk út-, vasúti hídépítés és rekonstrukciós munkák területén. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk hazánk közlekedési hálózatának bővítésében.

Útépítés

Cégünk több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik útépítés, útpályafejlesztés és útrekonstrukciós munkák területén. Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy részesei lehessünk a folyamatosan fejlődő úthálózatok kivitelezésének és fejlesztésének, mert hiszünk abban, hogy az építőipar más területein szerzett tapasztalataink, szakembereink szaktudása olyan alapot biztosít ehhez, ami vállalatunkat a piacvezető építőipari cégek közé emeli.

Vasútépítés

Büszkék vagyunk arra, hogy a társaságunk az egyik meghatározó szereplőjévé tudott válni a hazai vasútépítő szakmának, munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a vasúti kivitelezés területén. Mindezt igazolja, hogy az elmúlt években, az ország egész területén minden jelentősebb vasúti beruházásban fővállalkozóként vagy alvállalkozóként részt tudtunk vállalni. Az egyik legnagyobb sikerünknek tekintjük, hogy indulásunk óta több száz km vasúti pálya felújításában vettünk részt.

Főbb tevékenységi köreink:

Főbb tevékenységi köreink:

Autópályaépítés és hídépítés

Vasútépítés

Kikötők tervezése és kivitelezése

Vasúti pályaépítés, tervezés és korszerűsítés

Vasúti állomás tervezés, kivitelezés és átépítés

Vasúti szivárgók kivitelezése és korszerűsítése

Vasúti alépítmények kivitelezése