Tanúsítványok

A hagyományos építőipari értékeken túl nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a jelen kor kihívásainak is megfeleljünk. Ennek érdekében tevékenységünket integrált irányítási  rendszerben végezzük. Minőségügyi szempontból az MSZ EN ISO 9001: 2015 szabvány szerint van minősíttetve a vállalat. A környezettudatosságot szem előtt tartva az MSZ EN ISO 14001: 2015 környezetközpontú irányítási szabványt és az MSZ EN ISO 50001: 2019 energetikai irányítási szabványt követjük, a kiépített rendszer megfelelő működéséről tanúsítványokkal rendelkezünk. Az MSZ ISO 45001:2018 nemzetközileg elismert munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer, keretében gondoskodunk alkalmazottainak fizikális és mentális jólétéről.

Cégünk rendelkezik továbbá az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., valamint a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Nonprofit Kft. által kiadott minősítésekkel is.

A megszerzett tanúsítványaink is igazolják és garanciát nyújtanak arra, hogy a vállalatirányításban és a termelésben is magas színvonalú, környezettudatos munkavégzést folytatunk.