Mészáros és Mészáros Zrt.

Introduction

Építünk, alkotunk, teremtünk

A Mészáros és Mészáros Zrt. 100 százalékban hazai tulajdonú vállalkozásként felel meg a szakmai kihívásoknak. Kiemelten fontos számunkra a munkahelyteremtés, ezáltal megélhetés biztosítása a magyar családok számára. Büszkék vagyunk arra, hogy hagyományainkat megőrizve professzionális munkavégzést biztosítunk már csaknem két évtizede.

Company history

A Mészáros és Mészáros Zrt. 2001-ben alakult, azóta is építőipari tevékenységet folytatunk. A kezdeti épületgépészeti munkáinkat magasépítéssel, csatornahálózatok kiépítésével bővítettük

Certificates

Beyond the traditional construction values, it is extremely important for us to meet the challenges of the present age. 

Our Awards

The Construction Industry Award (Építőipari Nívódíj) is the most prestigious award in the Hungarian construction sector. The buildings are evaluated in a complex way, in which, in addition to the general architectural and technical solutions, the technical standard of the implementation and the quality of the coherence between the developer, the designer and the contractor play a role.

Jövőképünk

Mészáros és Mészáros Kft. meghatározó alapelve, hogy a jövőben is 100 százalékban magyar tulajdonú, piacvezető  mélyépítőipari szereplőként működjön a hazai piacon, nem elfelejtve azt a célkitűzésünket, hogy biztonságos, erős alapokon nyugvó stabil hátteret biztosítsunk munkavállalóink számára.

Ügyvezetői köszöntő

Szeretettel köszöntöm Önt cégünk honlapján, engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalatunk által képviselt értékeket.

Sajtó

Tekintse meg munkatársaink által készített
sajtó -és háttéranyagainkat.

Sajtóközlemények

Fotók

Arculati elemek