Mészáros és Mészáros Zrt. 

What we do

A Mészáros és Mészáros Zrt. piacvezető építőipari vállalatként jelen van a környezetvédelem, az atomenergia, a közmű- és vízépítés, valamint az infrastruktúraépítés területén.

Public Utility Construction

A Mészáros és Mészáros Zrt. működésének alappillére a közműépítés, az üzletág főként a szennyvízberuházásokkal, a vízi közmű- és gázellátási infrastruktúrával kapcsolatos munkákat foglalja magába.

Hydraulic Engineering

Our standard hydraulic and civil engineering works include constructions related to flood protection embankments, developments related to increasing protection capacity, and rehabilitation of river waters.

Transport

We have more than 15 years of experience in the field of road and railway bridge construction and reconstruction works. We consider it extremely important to participate in the expansion of Hungary's transport network.

Environmental Awareness

A Mészáros és Mészáros Zrt. célja, hogy tevékenységével védje hazánk környezeti értékeit, természetes víznyerőhelyeit és termőföldjeit. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a környezetvédelmi és vízépítési beruházásinkat az elérhető legnagyobb szakértelemmel és pontossággal végezzük.

Nuclear Energy

A significant part of Hungary's electricity demand is generated by Paks Atomerőmű Zrt. The extension of its operating life and the construction of the new units meant many arising tasks which are in line with the core business of the company. Energy projects require a particularly high level of attention, strictly controlled high-quality work, so the company has created a separate business line for these projects.